söndag 2 december 2012

Första advent

Första advent idag och kan bara konstatera att tiden går fort och av någon anledning så känns det som att tiden går fortare när man kommer upp i en viss ålder. Kanske kan det till viss del bero på att man har mindre milstolpar i det skedet i livet jag befinner mig i just nu jämfört med när man var mellan 15-25 då man hade fler större händelser som gjorde att man hade något att komma ihåg när saker hände för det hände kanske före/efter sin 18 årsdag då man blev myndig eller hände det före/efter jag flyttade hemifrån. 



Årets adventsljustake blev så här. Ljusen köptes på IKEA färdig med siffror på och fatet köptes på second hand för ca 15 kr. Hade liknande upplägg på förra årets adventsljusstake med blockljus och insåg hur smidigt det var, samt slippa tänka på att ha tillräckligt med ljus hemma då det går åt en del under december månad för just adventsljusstaken. Hade gärna velat dekorera fatet lite med tex mossa eller något annat men det funkar inte så bra då vi har två katter varav en har en tendens att möblera om och gå iväg med lagom tunga och för henne gripbara grejer med munnen så kommer det ej att få ligga kvar där det var tänkt sig att det ska ligga.  

Årets julklappar är i stort sett färdiginköpta och ligger klara för inslagning i klädkammaren på nedervåningen. Varken jag eller K är så juliga av oss och men uppskattar en äkta gran samt lite adventsljustakar i fönstren här hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar