söndag 9 december 2012

Underhållande utsikt

Hade med mig båda katterna till mina föräldrar när jag var och hälsade på dem förra fredagen, dels för att de fortfarande ska ha lite vana att åka bil samt att en av grannarna i vår länga antagligen höll på att renovera badrummet eller tvättstugan på nedervåningen. Kan lugnt säga att de lät rejält och kände att både katterna och jag kunde behöva en lugn stundSmulan hittade akvariet snabbt (det fanns ej när katterna var där senast och bodde medan vi var på semester) och hon var riktigt fascinerad av vad som skedde i akvariet och satt där ett par längre stunder under de timmarna vi var hos mina föräldrar.  

Det varnades för att det kunde bli ett riktigt busväder idag som skulle komma från Danmark med mer snö och är innerligt glad att det inte blev så men med stor sannolikhet kommer ovädret hit i natt eller i morgon. Var även uppe en sväng i Trollhättans kattsluss som hade öppet hus idag och det fanns en hel del fina katter idag och varje gång vi varit där så blir man sugen på att ta med sig en av katterna hem trots att man vet att man har tillräckligt med de två busarna vi har till katter.

1 kommentar:

  1. Julresa till Lübeck är en supertrevlig tripp, jag rekommenderar den. Mycket att shoppa och en vacker stad!
    Vad mysigt för kissen att sitta och titta på akvariet:-) En av mina tidigare katter älskade att ligga på akvariet och doppa tassen i, kunde hon göra i flera timmar.
    Visst blir man sugen på ett katt till, men det får nog vara så länge, det räcker med en katt och hund.

    SvaraRadera