fredag 1 mars 2013

Vår på gång i rabatterna

Katterna smet ut när jag gick ut förut och Smulan gick ut i rabatten utmed gaveln på huset och jag passade på att kika om något börjat växa under den senaste veckan sedan det ej varit snö närmast huset på ett tag. 


I början av veckan syntes dessa knappt och det var precis så man såg att de kommit upp något ur jorden som man kunde tänka sig att det var början till blommor.


Dessa snödroppar har det däremot inte hänt så mycket med under veckanDet har blivit betydligt mindre snö den senaste veckan och vår gångbana från dörren till den allmänna gångbanan nere vid lampan har i stort sett blivit fri från is och snö. Känns riktigt gott att se att det går åt rätt årstid.

Förresten såg ytterligare ett tecken på att vi går mot varmare tider. Såg en av grannarna i grannhuset att han kom hem efter arbetet i shorts och då jag vet att han oftast går till och från arbetet inne i stan (ca 8 enkel väg) så är det starkt gjort om han gick hem från arbetet i shorts. Jag tycker jag brukar ta av mig jackan och byta till shorts tidigt på säsongen men grannen, han slår mig med hästlängder när det gäller detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar